Metaal smeden

Metaal smeden is een van de meest cruciale metaalbewerkingsprocessen in de metaalverwerkende industrie. Het is vooral van vitaal belang in de ijzer- en staalindustrie en wordt gezien als een enorme bron van productiviteit. Metaalsmeden is het proces waarbij metalen worden gevormd en gevormd met behulp van drukkrachten. De krachten worden geleverd door middel van hameren, persen of walsen.

In vergelijking met andere fabricagemethoden is bekend dat het smeden van metaal enkele van de sterkste vervaardigde onderdelen produceert die beschikbaar zijn. Terwijl het metaal wordt verwarmd en geperst, worden kleine scheuren afgedicht en worden lege ruimtes in het metaal gesloten.

Bovendien breekt het smeedproces van hete metalen alle onzuiverheden in het metaal af en verdeelt dit materiaal opnieuw over het metaalwerk. Dit resulteert in sterk verminderde insluitsels in het gesmede deel. Insluitsels zijn samengestelde materialen die tijdens de fabricage in staal zijn ingebed, waardoor spanningspunten in het product ontstaan.

Een breed scala aan metalen kan worden gesmeed. Typische metalen smeedstukken omvatten koolstofstaal, gelegeerd staal en roestvrij staal. Zeer zachte metalen zoals aluminium, messing en koper kunnen ook worden gesmeed. Het smeedproces kan onderdelen produceren met uitstekende mechanische eigenschappen met een minimum aan afval. Het basisconcept is dat het originele metaal plastisch wordt vervormd tot de gewenste geometrische vorm, waardoor het een hogere vermoeiingsweerstand en sterkte krijgt. Het proces is economisch verantwoord met de mogelijkheid om onderdelen in massa te produceren en specifieke mechanische eigenschappen in het eindproduct te bereiken.

Als u geïnteresseerd bent in het produceren van op maat gemaakte metalen onderdelen of componenten en denkt dat smeden van metaal de beste optie voor u is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wilt u op maat gemaakte Metaal smeden made in China kopen? Youlin is zeker je goede keuze. We staan ​​bekend als een van de beroemde Metaal smeden fabrikanten en leveranciers in China. Accepteer voornamelijk OEM- en ODM-activiteiten omdat we een adviesgroep, rijke ervaringswerkers, supply chain management, verschillende oplossingen en alleen exporteren aanbieden.