Smeden

Smeden is een productieproces waarbij een metaal wordt gevormd door middel van hameren, persen of walsen. Deze drukkrachten worden geleverd met een hamer of matrijs. Smeden wordt vaak gecategoriseerd op basis van de temperatuur waarbij het wordt uitgevoerd: koud, warm of heet smeden.

Het doel van smeden is om metalen onderdelen te maken. Vergeleken met andere productiemethoden produceert het smeden van metaal enkele van de stevigste vervaardigde onderdelen die beschikbaar zijn. Terwijl metaal wordt verwarmd en geperst, worden kleine scheuren afgedicht en worden eventuele lege ruimtes in het metaal gesloten.

Het hete smeedproces breekt ook onzuiverheden in het metaal af en verdeelt dergelijk materiaal opnieuw over het metaalwerk. Dit vermindert insluitsels in het gesmede deel enorm. Insluitsels zijn samengestelde materialen die tijdens de fabricage in staal zijn geïmplanteerd en die spanningspunten veroorzaken in de uiteindelijke gesmede onderdelen.

Hoewel onzuiverheden tijdens het eerste gietproces moeten worden beheerd, wordt het metaal door smeden verder verfijnd. Een andere manier waarop smeden metaal versterkt, is door de korrelstructuur af te wisselen, wat de korrelstroom van het metalen materiaal is terwijl het vervormt. Door smeden kan een gunstige korrelstructuur worden gecreëerd, waardoor het gesmeed metaal steviger wordt.
Wilt u op maat gemaakte Smeden made in China kopen? Youlin is zeker je goede keuze. We staan ​​bekend als een van de beroemde Smeden fabrikanten en leveranciers in China. Accepteer voornamelijk OEM- en ODM-activiteiten omdat we een adviesgroep, rijke ervaringswerkers, supply chain management, verschillende oplossingen en alleen exporteren aanbieden.