CNC draaien

CNC-draaien is een vorm van CNC-bewerking die machinisten gebruiken om ronde, cilindrische en conische onderdelen te maken. Hoewel het minder veelzijdig is dan CNC-frezen, is het een van de meest populaire CNC-bewerkingsservices en rapid prototyping-services.

Machines die CNC-draaien uitvoeren, worden CNC-draaibanken of CNC-draaicentra genoemd. Ze verschillen van CNC-freesmachines doordat ze het werkstuk snel in een spankop draaien, maar het snijgereedschap niet. Het snijgereedschap, bevestigd aan een revolver, beweegt zich onder computerinstructies naar het draaiende werkstuk en verwijdert waar nodig materiaal.

Een CNC-draaibank kan de buitenkant van het werkstuk snijden of door de binnenkant boren om buisvormige CNC-draaidelen te maken. De revolver van de machine kan meerdere snijgereedschappen hebben die naar behoefte afzonderlijk kunnen worden ingeschakeld.

Het grootste voordeel van CNC-draaien is de mogelijkheid om ronde profielen te maken. Het is veel moeilijker om perfecte rondheid te bereiken met behulp van andere CNC-bewerkingsdiensten zoals CNC-frezen of CNC-routing.

CNC-draaien is ook zeer nauwkeurig, wat het een waardevolle technologie maakt voor het boren van gaten met precieze afmetingen met vastgestelde toleranties.
Wilt u op maat gemaakte CNC draaien made in China kopen? Youlin is zeker je goede keuze. We staan ​​bekend als een van de beroemde CNC draaien fabrikanten en leveranciers in China. Accepteer voornamelijk OEM- en ODM-activiteiten omdat we een adviesgroep, rijke ervaringswerkers, supply chain management, verschillende oplossingen en alleen exporteren aanbieden.