CNC-bewerking:

CNC-bewerking, of CNC-productie, is een fabricageproces waarbij voorgeprogrammeerde computersoftware de beweging van fabrieksgereedschappen en machines dicteert. Het proces kan worden gebruikt om een ​​reeks complexe machines te besturen, van slijpmachines en draaibanken tot freesmachines en CNC-routers. Met CNC-bewerking kunnen driedimensionale snijtaken worden uitgevoerd in een enkele set prompts.

Met CNC-bewerking kunnen onderdelen en componenten worden gemaakt die normaal gesproken niet handmatig kunnen worden gemaakt. Een enkele set prompts die in een computer wordt ingevoerd, kan complexe 3D-producten produceren. De CNC-machine verwijdert materiaal van het basisvoorraadstuk door middel van boren, frezen, draaien of andere soorten bewerkingen om vormen, hoeken en het eindproduct te creëren.

De definitie van CNC-bewerking is dat het een subtractief fabricageproces is waarbij doorgaans gebruik wordt gemaakt van geautomatiseerde besturingen en werktuigmachines om materiaallagen van een voorraadstuk te verwijderen - ook wel de onbewerkte plaat of het werkstuk genoemd - en een op maat ontworpen onderdeel te produceren. Dit proces is geschikt voor een breed scala aan materialen, waaronder metalen, kunststoffen, hout, glas, schuim en composieten, en vindt toepassing in verschillende industrieën, zoals grote CNC-bewerkingen, bewerking van onderdelen en prototypes voor telecommunicatie en CNC machinale bewerking van lucht- en ruimtevaartonderdelen, die nauwere toleranties vereisen dan andere industrieën. Merk op dat er een verschil is tussen de CNC-bewerkingsdefinitie en de CNC-machinedefinitie - de ene is een proces en de andere is een machine. Een CNC-machine (soms ten onrechte een C- en C-machine genoemd) is een programmeerbare machine die in staat is om de bewerkingen van CNC-bewerking autonoom uit te voeren.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van CNC-bewerking om verschillende producten te produceren, voor meer informatie over hoe CNC-bewerking en CNC-programmering werkt, stuur dan een e-mail met uw offerteaanvraag naar ons.
Wilt u op maat gemaakte CNC-bewerking: made in China kopen? Youlin is zeker je goede keuze. We staan ​​bekend als een van de beroemde CNC-bewerking: fabrikanten en leveranciers in China. Accepteer voornamelijk OEM- en ODM-activiteiten omdat we een adviesgroep, rijke ervaringswerkers, supply chain management, verschillende oplossingen en alleen exporteren aanbieden.